La Fiscalia federal belga creu que l'agressió amb arma blanca que han patit aquest dimecres dos agents de Policia a Brussel·les ha estat un atemptat terrorista, segons han informat fonts de la Fiscalia a Europa Press.

"Tenim raons per creure que es tracta d'un acte terrorista", ha indicat la font, que ha afegit que l'atacant ha estat detingut i que les ferides sofertes pels agents no són de gravetat.

L'atacant s'ha donat a la fuga inicialment però ha pogut ser detingut al mateix barri del succés (Schaerbeek), per una segona patrulla que es trobava a la zona.

Es tracta d'un home de nacionalitat belga, nascut a l'abril de 1973 i identificat com Hicham D., segons han informat les autoritats. Durant la persecució ha rebut un tret a la cama, però el seu estat no és greu.

Els fets s'han produït al voltant del migdia, quan dos agents uniformats han estat atacats per "un home armat amb un ganivet".

Inicialment es va indicar que l'assalt es va produir quan dos agents de paisà s'havien dirigit al sospitós per identificar-lo, però des de la Fiscalia corregeixen que l'atac es va produir contra dos policies d'uniforme de manera espontània.

Els policies han patit ferides al coll i en una cama, respectivament, però "cap d'ells està en perill de mort", ha explicat el portaveu de la Fiscalia, que ha afegit que un tercer agent ha resultat ferit lleu al "neutralitzar" el sospitós.