El jutge que investiga la suposada violació en grup en els passats Sanfermines d'una jove madrilenya ha imputat quatre dels cinc processats per un abús sexual el maig passat d'una altra noia de 21 anys en una localitat de Còrdova. Els investigats van gravar els fets de la ciutat andalusa en un mòbil i van compartir un vídeo en un xat, segons estableix l'acte, que pot ser recorregut, en el qual el magistrat sosté a més que "hi ha seriosos indicis que podrien haver-se utilitzat substàncies específicament destinades per provocar la inconsciència de la víctima".

En la instrucció judicial sobre la presumpta violació ocorreguda a Pamplona el passat 7 de juliol, el magistrat investiga també unes gravacions realitzades suposadament pels acusats, entre ells un militar i un guàrdia civil, i al·ludeix, com en aquest nou cas, a una substància sedant, coneguda com burundanga.

Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Navarra, el cas es remetrà als jutjats de Pozoblanco, partit judicial al qual pertany la localitat en la qual suposadament es van dur a terme els fets. En la resolució, el jutge considera que "resulta indiciàriament acreditat" que A.J.C.E. va oferir a la denunciant acompanyar-la al seu domicili en un vehicle, on en entrar i després seure al seient del copilot va caure "en un estat de profunda inconsciència".

Al vehicle van pujar també J.A.P.M., J.E.D. i A.M.G.E. i mentre aquest últim conduïa, "tots ells li tocaven els pits" i A.J.C.E. li "besava a la boca, rient entre ells de la víctima", a la qual van portar després fins a la localitat de Pozoblanco, on es va despertar "completament nua al seient del darrere" i amb la roba que portava trencada.

La jove es va vestir i es va col·locar al seient del copilot, moment en el qual A.J.C.E. li va demanar "que li fes una fel·lació" i, davant l'oposició d'ella, segons relata el jutge, l'investigat va colpejar-la "dues vegades a la cara i una altra al braç" abans d'empènyer-fora del cotxe i insultar-la.

L'acte precisa que els tocaments van ser gravats per J.A.P.M. amb el telèfon mòbil de A.M.G.E., i amb ells es van crear dos arxius de vídeo, el segon dels quals va ser compartit en un xat, en el qual posteriorment es van referir a la víctima com "la bella dorment".

Des d'aquesta conversa, l'investigat J.A.P.M. va difondre aquest vídeo en un altre xat en què participava A.B.F, el cinquè processat per la suposada violació dels Sanfermines.