La Guàrdia Civil investiga l'aparició del cos sense vida d'una nadó acabada de néixer el cadàver de la qual va ser trobat ahir a la nit en un contenidor situat al casc urbà del Pilar de la Horadada.

Segons han explicat fonts municipals, el cos va ser trobat per un indigent marroquí que buscava entre les escombraries. Pesava 3,5 quilos, estava tapat amb una manta i tot apunta que hauria nascut poques hores abans.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 23 hores i en un primer moment es va donar avís a la Policia Local. Ràpidament es va muntar un dispositiu que va mobilitzar l'Institut Armat, a mitjans sanitaris i a l'autoritat judicial, que va procedir a autoritzar l'aixecament del cadàver al voltant de les 3 de la matinada. El cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense d'Alacant per practicar-li l'autòpsia.

A hores d'ara continua la investigació per intentar localitzar la progenitora. Segons les mateixes fonts, a la bebè se li havia tallat el cordó umbilical però no es van trobar restes de la placenta, de manera que la dona podria estar en perill en cas de no haver-la expulsat.