La mare de Diana Quer va ser retinguda pel personal sanitari en una de les seves visites a l'hospital en el qual la seva altra filla, Valeria, es recupera d'una crisi. La dona "va anar a veure la seva filla divendres passat i va accedir amb normalitat" al centre sanitari infantil Nen Jesús, exposa l'advocat de Diana López-Pinel, el lletrat Pedro Víctor de Bernardo. El problema es va produir aquest dimarts, quan va voler de nou reunir-se amb la seva filla.

"Dimarts va tornar i al principi el personal sanitari no la va deixar entrar, però finalment va poder reunir-se amb la seva filla Valeria en una habitació", exposa l'advocat. Pel que sembla, la dona es va presentar a l'hospital amb la intenció de comprovar l'estat de salut de la seva filla petita, la custòdia de la qual li va ser retirada per la jutge de Ribeira a favor del pare.

Des del centre hospitalari li van traslladar el desig exprés de la menor i haurien comunicat a Diana López-Pinel que no podia veure la seva filla ingressada. Una situació que finalment va ser resolta, ja que el representant de Diana López-Pinel sosté que mare i filla van poder estar juntes malgrat aquest incident inicial.

Recerca

L'advocat, d'altra banda, es mostra "satisfet" amb els avenços que s'estan produint en la investigació de la desaparició de la jove madrilenya. Pere Víctor de Bernat, sense donar més detalls per estar el cas "en secret sumarial", ha exposat que el procés indagatori "està avançant". En tot cas, diu que "no li consta" que s'estigui estrenyent el cercle que porti a un prompta resolució, tal com s'ha apuntat durant els últims dies.