María Villar Galaz, segrestada i assassinada a Mèxic, no va arribar a sortir del taxi on va ser capturada, segons La Sexta. La jove espanyola, neboda del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, va pujar a un vehicle que simulava ser un taxi que transitava per una zona de classe mitjana-alta de Ciutat de Mèxic buscant alguna víctima aleatòria.

Ja al vehicle, la dona va parlar per telèfon amb un restaurant i amb la seva família anunciant que ja anava cap a casa i 15 minuts després el cotxe es va aturar i va pujar una segona persona.

"Estant ja a bord d'aquest vehicle, Villar Galaz es va comunicar amb la seva família per avisar que anava en camí a casa. No obstant això, uns metres endavant una segona persona va pujar a l'automòbil provocant la sorpresa i l'alerta de la víctima, qui va intentar baixar de la unitat, per al que va forcejar amb aquesta segona persona", va explicar Gustavo Sales, responsable de la Subprocuradoría Especialitzada en Investigació i Delinqüència Organitzada. Villar va estar retinguda entre el maleter i els seients del darrere.