Eduardo Hinojosa, pare d'Adrián, el nen aficionat als toros que lluita contra un tipus de sarcoma des que li va ser diagnosticat fa un any, ha donat permís a la Fundación Toro de Lidia (entitat que representa el món taurí) perquè emprengui mesures legals contra els antitaurins que han publicat missatges a les xarxes socials desitjant la mort del petit.

"Que es mori, que es mori ja. Un nen malalt que es vol curar per matar herbívors innocents i sans que també volen viure. A passeig! Adrián, moriràs", pot llegir-se en un dels textos amb què ja treballa el bufet de la fundació, el despatx Cremades & Calvo Sotelo. Un altre d'ells, d'un ususari també tancat posteriorment, deia: "Quina despesa més innecessària s'està fent amb la recuperació d'Adrián, el nen aquest que té càncer, vol ser torero i tallar orelles", i afegia: "No ho dic per seva vida, que m'importa dos collons. Ho dic perquè probablement estigui sent tractat en la sanitat pública. Amb els meus diners ".

Aficionats i professionals taurins van combatre aquests missatges convertint l'etiqueta #Adriantevasacurar en una de les tendències de les xarxes socials.