El jutjat d'instrucció 2 de Sevilla ha citat com a investigat -abans imputat- el Cuco i els seus pares per presumpte fals testimoni durant el judici celebrat el 2012 per l'assassinat de la jove de 17 anys Marta del Castillo, ocorregut el 2009 i les restes de la qual encara no han aparegut. La citació, prevista el 17 de gener de 2017, es produeix per la contradicció entre les declaracions dels tres durant el judici i les converses gravades per un suposat infiltrat respecte a la presència de Francisco Javier García Marín, el Cuco, al seu domicili.

En el judici, el Cuco, que era menor quan es va cometre el crim, i els seus pares, Rosalía García i Ángel Romero, van dir que el fill era a la casa a les dues de la matinada.

En les converses del suposat infiltrat, però, diversos testimonis diuen que el Cuco estava a les cinc de la matinada del mateix dia en un bar, l'amo del qual ha estat citat pel jutge com a testimoni en el procés per presumpte fals testimoni. El jutge ha citat l'amo del bar el 16 de gener, el mateix dia que ha cridat també com a testimoni el suposat infiltrat, que va lliurar al jutjat 600 hores de les converses que va gravar.