La titular del jutjat número 1 de Pozuelo d'Alarcón (Madrid) va decidir que el pare de Diana Quer segueixi mantenint la custòdia de Valeria, la germana menor de la jove desapareguda a Galícia el passat 22 d'agost, segons una providència de la jutgessa. El pare de Valeria, Juan Carlos Quer, té la custòdia de la menor després que el jutjat número 2 de Ribeira, que després es va inhibir a favor del de Pozuelo, la retirés a la seva mare, Diana López-Pinel.

La jutge es va pronunciar tenint en compte l'informe de la Fiscalia i va assenyalar que "no hi ha cap element de prova que acrediti que la menor a dia d'avui es trobi en situació de risc amb el pare, ni que la seva estada amb ell sigui perjudicial". Entén la magistrada que "en els propis informes mèdics aportats s'evidencia l'existència d'una situació mèdica en la menor que ha de ser tractada, manifestant que un dels motius de la seva inestabilitat emocional és la relació amb la seva mare".

Per contra, no s'evidencia que els dos episodis d'autolesions que, segons s'assenyala en l'escrit del fiscal, va patir la menor al setembre es deguin a algun problema amb el pare.