El Govern balear dóna suport a la direcció de l'escola on va ser apallissada una nena

12.10.2016 | 07:24

La Conselleria d'Educació i Cultura de les Balears "manté el seu suport" a la direcció del col·legi públic de Son Roca de Palma on una nena de 8 anys va ser apallissada la passada setmana, i esperarà fins que finalitzi l'informe que realitzen els inspectors educatius per adoptar decisions.
Així ho va assegurar el conseller balear d'Educació i Universitat, Martí March, que va rebutjar aquesta "lamentable agressió", va mostrar el seu suport a la nena agredida, va demanar "prudència" fins que es conegui "tota la veritat" i va reivindicar la protecció de "tots els menors".
La direcció del col·legi públic Anselm Turmeda, va afirmar March, està "treballant en unes condicions difícils en un barri complicat", fet pel qual cal "valorar el que està fent", alhora que va aclarir que mai s'havia produït abans un succés d'aquestes característiques.
El titular d'Educació es va reunir amb els pares de la nena que va ser apallissada dimecres passat i amb l'associació de pares, així com va desitjar que "es recuperi la normalitat com més aviat millor" pel bé dels joves estudiants i les seves famílies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema