Agents de la Guàrdia civil i de la Direcció General de Seguretat Interior francesa (DGSI) van aconseguir localitzar un dels amagatalls estratègics d'ETA en un paratge forestal de la localitat francesa de Carlepont, a uns 100 quilòmetres al nord-est de París. En un comunicat de premsa, el Ministeri d'Interior va explicar que "agents de la policia judicial francesa van realitzar la inspecció ocular de l'amagatall i van procedir a l'inventariat i quantificació del material intervingut".

L'arsenal va ser trobat en un bosc al departament de l'Oise i amb el material trobat, ETA pretendria negociar amb els governs espanyol i francès. Una informació rebuda dimarts per les forces de seguretat va portar al descobriment a la localitat de Carlepont d'aquest arsenal, contingut en quatre bidons, dels quals tres tenien armes guardades en bosses.

No obstant això, de moment es desconeix la quantitat d'armes que pot contenir l'amagatall, que fonts de la lluita antiterrorista a Espanya van elevar a desenes. El Ministeri d'Interior va destacar l'"excel·lent nivell de cooperació hispano-francès en matèria de lluita contra el terrorisme".