La Fiscalia ha remès al jutjat d'instrucció número 3 de Castelló la investigació sobre les suposades irregularitats comeses en els contractes de patrocini d'Aerocas entre 2005 i 2011 quan Carlos Fabra era el màxim representant de l'entitat. En el seu escrit, la Fiscalia considera que hi ha indicis de responsabilitat penal en els contractes esportius que la instal·lació aeroportuària va signar amb diversos clubs i equips esportius quan Fabra era el president d'Aerocas.

L'assumpte va ser remès per la fiscalia al Deganat dels jutjats de Castelló, que, després del repartiment corresponent, ha correspost al jutjat d'instrucció número 3 de Castelló. El ministeri públic havia obert una investigació sobre els patrocinis que va dur a terme Aerocas, l'entitat pública que gestiona l'aeroport de Castelló.

Entre 2005 i 2011, Aerocas, amb Carlos Fabra com a president i màxim representant, va signar diversos contractes de patrocini, entre ells amb el Vila-real Club de Futbol, el Club Esportiu Castelló i equips de motociclisme i automobilisme. El 6 d'abril, el senador de Compromís Carles Mulet va demanar que s'investigués la relació entre Fabra i el pilot Àlex Debón.