El president de Ciutadans, Albert Rivera, va atribuir en exclusiva al líder del PP, Mariano Rajoy, l'èxit o fracàs de la legislatura i, encara que va admetre que aquest no és ni el Govern ni el president que li agrada, es va comprometre a posar-ho tot de la seva part per tirar endavant el país. «Ara ens toca posar en marxa el govern, tot i que no es tracta del govern ni del president que nosaltres volíem», va assenyalar Rivera.

El líder de Ciutadans va assegurar que s'obre una nova etapa política, lluny de majories absolutes, i és «el moment entre tots de substituir les velles canonades», en al·lusió a Adolfo Suárez i les seves afirmacions en què assenyalava que va haver de canviar canonades sense tallar l'aigua.

Després d'indicar que s'obre una etapa apassionant, diferent i amb oportunitats, va demanar al PP i al PSOE cedir i buscar consensos i va destacar que la seva formació, davant del no d'altres, ha estat el partit del sí i ha pensat «més»?en Espanya.

El líder de Ciutadans va reclamar a Rajoy un «canvi de rumb» i li va oferir la seva col·laboració?«no per posar pegats ni contrareformes, sinó per modernitzar Espanya» amb un nou model laboral, un nou model educatiu i amb energies netes.