La Guàrdia Civil ha detingut un jove per la mort de la jove Vanessa Ferrer a Chella, el cadàver de la qual ha estat trobat aquest matí en un avenc de la localitat. L'arrestat és un amic de la víctima de 23 anys d'edat.

El cadàver nu de l'adolescent ha estat localitzat avui cap a les 12.00 hores en un avenc d'uns 30 metres de profunditat situat prop del nucli urbà de Xella, segons han informat fonts de la investigació.

El cos de la noia, que ja ha estat identificat, estava sense roba. De fet se sospita que podria haver estat forçada sexualment. L'adolescent, de 16 anys, desapareguda des de dimecres i la seva mare havia presentat denúncia davant la Guàrdia Civil.

El cadàver l'han trobat els agents de la Guàrdia Civil que des de primera hora participen en una batuda pel terme municipal de Chella per intentar localitzar la menor després que la seva família donés l'alarma dimecres perquè Vanessa no havia tornat a casa i no podien trobar-la. De moment ni tan sols han pogut recuperar el cos sense vida de la jove a causa de l'abrupte del terreny i a les necessitats de la investigació.

Va ser aquell dia, dimecres, quan Vanessa se'n va anar al cinema amb dos amics. Després va tornar i va sopar al seu domicili i, més tard, li va dir a la seva mare que marxava a casa d'unes amigues. "Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues però l'endemà no va anar al col·legi", de manera que la mare va presentar ahir a la tarda la denúncia, segons ha explicat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, a primera hora d'avui, abans de conèixer la troballa del cos d'una adolescent a la mateixa zona.

Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de Chella es va fer públic ahir a la nit un ban per informar la població de la desaparició i intentar ajudar a localitzar la menor.