Una dona de 53 anys va morir després de patir un accident amb el cotxe en ser atropellada per un tren de passatgers mentre creuava un pas a nivell al terme municipal d'Hornachuelos (Còrdova). Fonts de l'Hospital Universitari Reina Sofia de Còrdova, on va ser traslladada la dona després de l'accident, van explicar que la víctima va arribar al centre sanitari en aturada cardiorespiratòria, i se la va intentar reanimar sense èxit.

Fins al lloc del sinistre es va desplaçar un helicòpter que va traslladar la víctima fins a l'Hospital Universitari Reina Sofia, a Còrdova capital, on no va ser possible salvar-li la vida.

Per la seva banda, fonts de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) van informar en un comunicat que va quedar suspesa la circulació en el trajecte entre les estacions d'Hornachuelos i Palma del Río, a la província de Còrdova. Segons ADIF, el succés va tenir lloc en un pas a nivell de la classe C (dotat amb semibarreres automàtiques i senyalització lluminosa i acústica). A més, el vehicle va malmetre una columna d'electrificació i va causar el despreniment d'una catenària de la zona del sinistre.