Dos ciutadans veneçolans van ser detinguts per la Policia ?Nacional a Torremolinos (Màlaga) per transportar cocaïna als seus cossos, després de la mort d'un altre ?compatriota a conseqüència de la ?ingesta de 99 glans d'aquesta ?droga i el trencament de dues d'elles. Les tres «mules» viatjaven en un vol que feia la ruta València-Tenerife, que va haver de fer un aterratge d'emergència a principis d'octubre a l'aeroport de Màlaga a causa dels dolors abdominals d'un d'ells.

El passatger, que transportava en total 1.455 grams de cocaïna en càpsules a l'interior del seu organisme, va ser acompanyat en el trajecte de l'ambulància a l'hospital per dos compatriotes, els quals van desaparèixer després de l'ingrés del primer a Urgències, on va morir poc després.

Els agents van localitzar els dos acompanyants en una pensió de Torremolinos i els van detenir per la seva suposada implicació en un delicte de tràfic de drogues. Tots dos s'havien empassat desenes de glans de cocaïna i, malgrat que en part les van evacuar a l'hostal, van haver de ser traslladats a un centre hospitalari perquè expulsessin la resta.