L'Assemblea Nacional de Veneçuela (Parlament), de majoria opositora, va acordar posposar «per uns dies» el debat previst per determinar la responsabilitat política del president Nicolás Maduro en el que considera la «ruptura del fil constitucional» al país.

A l'inici de la sessió, el diputat Julio Borges, cap de la majoritària fracció opositora, va demanar diferir els dos punts previstos en el debat «donat el fet que en les últimes hores el Vaticà ha entrat formalment per intervenir en la crisi constitucional i democràtica del país».

Posteriorment, el ple va votar i va aprovar aquesta decisió, que es produeix dos dies després de l'inici del diàleg polític entre el Govern veneçolà i l'oposició amb l'auspici de la Unió de Nacions Sud-americanes (Unasur) i la mediació del Vaticà.

Per altra banda, el Govern de Veneçuela va accedir a permetre l'entrada al país de la corresponsal de RTVE a Colòmbia, Núria Ramos, i el seu equip, després de ser retinguts a la seva arribada a l'aeroport de Caracas. La periodista i el seu equip, que van arribar a Caracas per cobrir les negociacions entre el Govern i l'oposició veneçolana, van poder ingressar finalment al país després d'algunes hores de retenció a l'aeroport de la capital.

Paral·lelament, Maduro va estrenar un programa de ràdio anomenat La Hora de la Salsa, un espai que serà transmès de dilluns a divendres amb la participació eventual del cap d'Estat. En aquesta primera emissió, Maduro va estar acompanyat per un productor de ràdio, al costat del qual va parlar sobre ritmes caribenys.