Hollywood i la música, amb Clinton; l'esport, amb Trump

Katy Perry, Stevie Wonder i Jon Bon Jovi actuaven ahir per donar suport a la candidata demòcrata

06.11.2016 | 00:00
El concert de Beyoncé i Jay Z a Cleveland per demanar el vot.

Mentre personalitats de Hollywood i la música pop es bolquen majoritàriament amb la campanya de la candidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, famosos de l'espectacle televisiu i llegendes de l'esport donen suport al seu rival republicà, Donald Trump, a tres dies de les eleccions presidencials a EUA.
Moltes estrelles de música han ofert concerts gratuïts per tot el país per demanar el vot per Clinton en la campanya "Love Trumps Hate", una expressió que juga amb el nom de Trump i que significa "L'amor venç l'odi". L'estrella del pop Katy Perry i Stevie Wonder actuaven ahir a Filadèlfia, mentre el roquer Jon Bon Jovi ho feia a Florida. Beyoncé i el seu marit Jay Z ho van fer divendres a Cleveland. Jennifer López i Marc Anthony a Miami, Elton John o Miley Cyrus han estat altres suports, mentre al món del cinema ho han fet Ben Affleck, James Franco, Helen Mirren o Salma Hayek. Alguns ho han fet per Trump com Clint Eastwook, Stephen Baldwin o el membre de Kiss, Gen Simmons.
En el món de l'esport, en canvi, i de l'espectacle televisiu, la majoria de veus han optat per donar suport al candidat republicà. És el cas de l'estrella del bàsquet Dennis Rodman i l'exboxejador Mike Tyson. S'hi sumen estrelles televisives com Tila Tequila, Willie Robertson i Omarosa Manigault, i Johnny Damon també opten pel milionari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema