Els investigadors busquen tres homes i una autocaravana relacionats amb la desaparició de Diana Quer. Segons publica la revista "interviu", l'UCO ha estret el setge sobre tres homes i ha iniciat la identificació de les caravanes matriculades a Galícia, més de 3.000.

Segons publica la revista, una de les línies d'investigació ha donat credibilitat als testimonis que van assenyalar haver vist a la jove baixar d'un vehicle i pujar a un altre al port de Taragoña en la matinada del 22 d'agost. En declaracions posteriors, aquests testimonis haurien aportat noves dades sobre el vehicle: una autocaravana blanca. Segons el seu relat, tant Diana com els tres sospitosos per la seva desaparició haurien accedit al moll de Taragoña en aquest vehicle procedents de Pobra.

Malgrat les noves dades, la mare de Diana ha negat al programa Espejo Público creure en aquesta línia d'investigació. La dona hauria lliurat als investigadors l'anterior telèfon de la jove madrilenya per si pogués llançar noves pistes sobre el seu parador.

Mentrestant, continua el procés de recuperació i anàlisi del mòbil de Diana, trobat per un mariscador sota el pont de l'Autovia que uneix Pobra amb Rianxo. Es preveu que aquesta setmana es pugui accedir al seu contingut: geolocalització, trucades, missatges i arxius multimèdia que puguin fer llum sobre les últimes hores d'aquell 22 d'agost.