Un home que havia estat detingut per mantenir encadenada una dona a Carolina del Sud (EUA), va confessar ser l'autor de set assassinats comesos durant l'última dècada.

Christopher Kohlhepp, de 45 anys, va ser arrestat dijous passat després que la policia trobés una dona encadenada "com un gos" a l'interior d'un contenidor metàl·lic.

Un cop detingut, Kohlhepp va confessar haver matat quatre persones en una botiga de motos de Chesnee l'any 2003, un crim que encara estava sense resoldre. El detingut també va mostrar als agents el lloc exacte on havia enterrat dues víctimes més, concretament als mateixos terrenys de la seva propietat prop de Woodruff on va ser trobada la dona encadenada.

En aquell mateix escenari, Kohlhepp també havia enterrat un altre cadàver que la policia ja havia trobat uns dies abans, concretament el del xicot de la dona retinguda.

La parella havia desaparegut a finals d'agost i els últims senyals dels seus telèfons mòbils van portar els investigadors fins a la propietat de Kohlhepp.

Segons la policia, el detingut va tenir una actitud "molt col·laboradora" amb els agents.