El director del FBI, James Comey, va informar ahir el Congrés que la seva decisió de no processar la candidata demòcrata a la Casa Blanca, Hillary Clinton, no ha canviat després de revisar nous correus electrònics a l'ordinador d'una de les seves ajudants. El congressista de Utah Jason Chaffetz, president del comitè de Supervisió de la Cambra de Representants, va escriure al seu compte de Twitter que en una carta al Congrés Comey va expressar que, "basats en la nostra revisió, no hem canviat les conclusions al juliol sobre la secretària Clinton".

En la missiva, Comey informa diversos congressistes que han treballat sense descans: "En el procés hem revisat tots els correus electrònics dirigits o rebuts per Clinton", va assegurar Comey, que va ser criticat per donar munició a la campanya del candidat republicà, Donald Trump, en plena recta final.

L'FBI va concloure al juliol que el fet que l'exsecretària d'Estat utilitzés un servidor privat per transmetre comunicacions governamentals, entre ells alguns correus electrònics amb informació classificada, no justificava una acusació contra Clinton.