Dos morts i quantioses destrosses per un tornado a tocar de Roma.

Una forta tempesta de vent i pluja va assotar ahir la regió italiana del Laci (centre) i va causar la mort de dues persones, diversos ferits i importants destrosses materials en diferents municipis, entre ells la capital, Roma .

Una de les víctimes és un home de 74 anys que va morir després que un arbre caigués sobre el cotxe en el qual es trobava en la localitat de Cesano, al nord de Roma, van informar mitjans locals.

La segona, segons les mateixes fonts, va succeir a la localitat de Ladispoli, al litoral romà, i es tracta d'un home de 25 anys i nacionalitat índia sobre el qual pel que sembla va caure la cornisa d'una església.

La regió del Laci va informar en un comunicat que està coordinant als voluntaris de la Protecció Civil per donar suport als bombers en l'assistència a la població que s'ha vist afectada per aquest "excepcional" temporal.

En concret va destacar com a conseqüències d'aquesta tempesta inundacions i caigudes d'arbres, la major part registrats en els municipis de Ladispoli, Morlupo, Bracciano i Roma.

Diferents mitjans van assegurar que la tempesta s'havia saldat també amb una desena de ferits, com el cas de dues persones que van ser ferides lleument després que el vent trenqués el vidre d'una finestra al restaurant de Cerveteri en què es trobaven.

El cos de bombers va informar a Twitter que havia dut a terme dues-centes intervencions per assegurar diferents zones per la caiguda de cornises, teules i arbres a la regió assotada pel temporal.

A Roma es va viure una tempesta elèctrica acompanyada per una intensa pluja i un fort vendaval.