La titular del Jutjat d'Instrucció de Pozoblanco (Còrdova) va deixar en llibertat amb càrrecs un professor acusat d'un delicte d'abusos sexuals per tocaments a nens amb discapacitat intel·lectual als quals imparteix classe. El detingut, de 65 anys, va sortir en llibertat amb càrrecs i amb una ordre d'allunyament de les persones discapacitades de les quals presumptament va abusar i, en general, dels centres de discapacitats.

Fonst policials van assenyalar que l'home hauria comès els presumptes abusos en un institut de la localitat de Villanueva de Còrdova. La detenció es va produir dilluns arran d'una denúncia contra l'arrestat per presumptes abusos sexuals presentada pels pares d'alguns dels alumnes.

Exregidor d'IU

El detingut, que respon a les inicials de J.S., va ser regidor d'Izquierda Unida a l'Ajuntament de Villanueva de Còrdova, però fa un temps que ha abandonat la política i s'havia reincorporat a la seva feina com a docent en un centre educatiu de la comarca dels Pedroches. La Guàrdia Civil es troba en aquests moments instruint les diligències per aclarir els fets.