La investigació de la desaparició de la jove Diana Quer ha aportat una mica més de llum al cas després que la policia hagi aconseguit identificar el conductor del vehicle en el que van veure la jove per última vegada la matinada del 22 d'agost, a Taragoña.

Es tracta, presumptament, d'un home amb antencedents per tràfic de drogues, que conduïa un monovolum o una furgoneta, segons publica aquest dijous el diari ABC. Es tracta en qualsevol cas d'una hipòtesi més de treball per als agents de la UCO i la Policia Judicial que porten el cas. Una recerca àrdua que va tenir el seu punt d'inflexió amb la troballa del telèfon mòbil de la jove en aigües de la Ria de Arousa, sota el pont de Taragoña.

És precisament en aquest port on els testimonis haurien situat Diana Quer per última vegada. Va ser allí on va ser vista per última vegada arribant en un turisme amb tres homes. I va ser allà mateix on hauria pujat al vehicle d'aquest individu ara identificat. Es tracta de l'última pista abans que es perdés el seu rastre fa dos mesos i mig.

Diana Quer, segons ha transcendit, va baixar del primer cotxe i per la seva pròpia voluntat va pujar al segon. Segons els testimonis que aporten aquesta versió, res indicaria que la jove estigués actuant d'obligada o forçada.

Aquestes dades reforcen la tesi de Rianxo com a zona zero de la recerca del cas. Els agents centren la cerca de pistes en un radi de set quilòmetres a partir del port. Les antenes de telefonia situen el terminal de la jove en aquest entorn fins a aproximadament les quatre del matí, més d'una hora després que hi hagués deixant A Pobra do Carmiñal.