La Fiscalia de Menors investiga la pallissa rebuda per un nen de 7 anys al pati d'un col·legi de Sevilla per tres companys de 8, 9 i 10 anys, que ja han estat identificats per la policia. Els pares del menor, que van denunciar el cas a la policia, van portar el seu fill a urgències de l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla després de comprovar els traumatismes que tenia al cap, l'abdomen i la boca.

Un portaveu policial va explicar que, després de rebre la denúncia dels pares, van identificar els presumptes autors de la pallissa i van comunicar els fets a la Fiscalia de Menors, que ha assumit el cas. La pallissa s'hauria produït dijous passat al pati d'un col·legi públic de Sevilla i a l'hora del menjador.

En la denúncia, els pares afirmen que havien alertat el col·legi de diverses amenaces i agressions al seu fill, i després de l'última pallissa, el centre escolar ha accedit a tramitar una possible expulsió dels presumptes autors de l'agressió.

Segons la denúncia, després de recollir-lo del col·legi, la mare del menor va veure al seu fill amb una ferida a la boca i amb la samarreta rentada per intentar eliminar les taques de sang, cosa que el noi va justificar dient que li havien llançat un envàs de vidre.

No obstant això, davant la presència d'hematomes pel cos i el dolor que patia, la mare el va portar a l'hospital, on el menor va relatar a la metgessa que tres companys li van donar puntades de peu i cops de puny en una zona del col·legi on no els veien els encarregats de vigilar els menors. Després de ser atès, el menor va rebre l'alta i està en observació mèdica per les possibles seqüeles.