Els dilemes continuen sobre el parador de Diana Quer. Els investigadors han sol·licitat que es prorrogui el secret de sumari sobre el cas de la jove madrilenya desapareguda el passat 22 d'agost a Pobra do Caramiñal. El focus se centra ara en un amic de la madrilenya, que al contrari de la resta del seu entorn continua il·localitzable.

A l'espai "Espejo Público" han tingut aquest matí com a convidada a Arancha de Benito, mare d'una de les amigues de Diana. La presentadora de televisió va assegurar que el jove que està il·localitzable "no és una bona companyia". A més, des del programa d'Antena 3 apunten que entre totes les hipòtesis del cas la que comença a cobrar més importància és la del rapte. Fonts del programa que van parlar amb la mare de la desapareguda afirmen que Diana López-Pinel insisteix que la seva filla "és tranquil·la i no consumeix drogues".

D'altra banda, el diari El Mundo assenyala que la Guàrdia Civil ha aconseguit accedir al 70% de les dades del mòbil de Diana Quer, trobat per un mariscador el 27 d'octubre. La primera pista material del cas podria ser determinant. Obtenir la informació del terminal de la madrilenya obriria una nova fase per als investigadors.