Una dona de 40 anys ha matat presumptament la seva filla de 5 anys en el seu habitatge de la localitat madrilenya d'Aranjuez i després s'ha suïcidat, segons les primeres indagacions, han informat a Efe fonts d'Emergències Comunitat de Madrid 112 i de la Prefectura Superior de Policia.

El succés ha passat cap a al migdia, quan el 112 ha rebut una trucada per un possible suïcidi en un tercer pis del número 22 del carrer del Mar.

Segons han indicat a Efe fonts de l'Ajuntament d'Aranjuez, els familiars de la mare haurien donat l'avís a la Policia Local i, al personar els agents en l'habitatge, la porta estava encallada per un armari situat a l'interior.

Els bombers de la Comunitat de Madrid han hagut d'enderrocar la porta i, quan els facultatius del Summa i la Policia han entrat, han trobat dos cadàvers en una mateixa habitació: el d'una dona de 40 anys i la seva filla de cinc.

Ambdues, de nacionalitat espanyola, presentaven una única ferida d'arma blanca al tòrax i havien perdut molta sang, i només s'ha pogut confirmar la seva mort, ha precisat Emergències.

La principal hipòtesi amb la qual treballa la Policia Nacional és que la dona ha mort la filla i després s'ha suïcidat, ja que havia enviat un missatge a algun familiar en què expressava la seva intenció de suïcidar-se, han precisat fonts policials.

Aquest familiar ha trobat la porta tancada i ha avisat els serveis d'emergència