El president del Chapecoense, Sandro Luiz Pallaoro, mort a l'accident d'avió de la setmana passada que transportava l'equip brasiler amb destinació a Medellín, va rebre ahir sepultura a Chapecó envoltat de la seva família i amics i de desenes de corones de flors.

Tot i que la seva ciutat natal és Pato Branco, a l'estat de Paraná, Pallaoro va ser enterrat a Chapecó, ciutat del club que presidia des del 2008.

Una multitud va acompanyar la família al cementiri Jardim do Eden, situat a uns cinc quilòmetres de l'estadi Arena Condá, on dissabte es va realitzar un homenatge multitudinari amb els 50 fèretres de les víctimes relacionades amb el Chapecoense i en el qual van participar el president del Brasil, Michel Témer, i el màxim dirigent de la FIFA, Gianni Infantino, entre altres personalitats.

Alguns dels familiars van portar al cementiri el segon uniforme de l'equip, de color blanc, i d´altres, com la seva dona, Vanusa Pallaoro, van vestir una samarreta amb la foto de Sandro Luiz i sota el següent missatge: «Somiï sense límit i cregui amb totes les forces #vaiChape».

A bord de l'avió viatjaven 77 persones, 71 de les quals van morir, la majoria integrants de la primera plantilla del Chapecoense. L´equip viatjava per jugar la seva primera final internacional.