Un dels municipis més afectats pel temporal va ser Manilva i en concret el nucli de Sabinillas, on es van produir despreniments de terreny, desbordaments de cabals de rius i inundacions en carrers i carreteres, com l'A-7.

Rierols desbordats

A Casares la zona més afectada va ser la de la costa, on es va inundar la via que uneix aquest municipi amb Estepona perquè es van desbordar alguns rierols ia la carretera que enllaça el nucli de població de Assecador amb Sant Enric d'Guadiaro, a San Roque ( Cadis), també es va prohibir la circulació.

La Junta avaluarà els danys des d'avui mateix

Carrers impracticables, carreteres tallades per l'acumulació de grans basses d'aigua, garatges i soterranis inundats, famílies senceres desallotjades i rescatades ... Són les conseqüències de la gran tromba d'aigua que va descarregar durant el matí d'ahir a la província de Màlaga, deixant en alguns punts més de 200 litres per metre quadrat en una hora, i que va provocar també la tràgica mort d'una dona a Estepona, l'única víctima mortal d'una jornada de pluja i caos que va registrar més de 800 incidències ateses pel dispositiu especial de emergències, en què van participar més de 300 persones entre voluntaris de Protecció Civil, policies, bombers i efectius de la Guàrdia Civil.

La Unitat d'Especialitats Subaquàtiques del Consorci Provincial de Bombers va rescatar el cos sense vida d'una dona de 26 anys a l'interior d'un local, el Club Califòrnia, on treballava a Estepona. La policia està investigant si la dona estava tancada al club. A La Línia de la Concepció (Cadis), un treballador d'una empresa elèctrica va morir després de ser arrossegat per una riuada.