Els presumptes violadors d'una jove durant les festes de Sant Fermí no van gravar un únic vídeo amb el mòbil sinó set. Les imatges deixen veure el que va passar al portal número 5 del carrer Paulino Caballero de Pamplona, on es va cometre la suposada agressió sexual.

En total són 95 segons de vídeo en què es veu als joves, coneguts com 'La manada', animant-se entre si i reclamant el torn, segons ha revelat 'El programa de Ana Rosa'.

Els vídeos van ser analitzats per la Policia Foral de Navarra, que va determinar que la jove en cap moment obre els ulls ni pronuncia una paraula. A més, es pot observar com els presumptes violadors la subjecten del pèl i dirigeixen els seus moviments.

L'informe recull també que cap dels presumptes agressors va usar preservatiu, ni va exercir sobre la víctima violència física.

Així mateix, el citat programa ha donat a conèixer que al portal on es va cometre la suposada violació es va trobar una targeta SIM d'un mòbil i la funda rosa d'un cel·lular, així com dos gots de plàstic, una cigarreta ros i taques que podrien ser de semen. A més, la policia els va confiscar una bossa de paper, una motxilla negra de plàstic amb un carregador i el passaport d'una noia aliena al que havia passat.