n Les 48 persones que viatjaven en el vol PK-661 de Pakistan International Airlines (PIA) van morir en l'accident que l'aeronau va patir al nord del país després de tenir problemes en un dels seus motors. «Ningú ha sobreviscut», va explicar el president de PIA, Azam Sehgal, en una roda de premsa celebrada a Islamabad. Sehgal va indicar que els pilots van informar que un dels dos motors del bihèlice ATR-42 va deixar de funcionar, per a poc després llançar una petició d'auxili i finalment perdre la comunicació amb la torre de control.

«A les 16.14 van fer la crida de socors i a les 16.16 van desaparèixer del radar. Quan ens van dir que un motor havia fallat vam pensar que arribarien al seu destí, però no ho van fer», va assenyalar el president. Sehga va afirmar que l'aeronau ATR-42 va ser adquirida el 2007, comptava amb 18.739 hores de vol i estava pilotada per un capità amb experiència i que exercia com a instructor.

L'ATR-42 de PIA es va enlairar de la ciutat de Chitral rumb a Islamabad i es va estavellar en un turó del poble de Saddha Batolni, prop de la localitat de Havelian. A l'aeronau hi havia 42 passatgers, cinc membres de la tripulació i un enginyer de l'aerolínia. Entre els passatgers hi havia dos austríacs i un xinès.

L'Oficina d'Informació de l'Exèrcit (ISPR) va assenyalar en un comunicat que a l'hora de tancar aquesta edició ja s'havien recuperat 40 cossos del lloc del sinistre. El primer ministre, Nawaz Sharif, va ordenar immediatament a les diferents autoritats que ofereixin tot el seu suport als serveis de rescat que han estat desplaçats a la zona, així com a les famílies dels afectats.

El país asiàtic va viure l'any 2010 una de les seves pitjors tragèdies aèries quan 152 persones van morir en l'accident d'un avió a Islamabad. Dos anys més tard, un altre sinistre d'aviació va acabar amb la vida de 138 passatgers prop de la capital.