n La policia i la fiscalia alemanyes van informar de la detenció del presumpte autor de dos atemptats amb bomba perpetrats al setembre passat contra una mesquita i el Centre Internacional de Congressos de Dresden, a l'est d'Alemanya. El Centre Operatiu de Defensa (OAZ) de la policia a la ciutat de Leipzig i la Fiscalia de Dresden es van referir a la troballa durant escorcolls de diversos objectes per a la fabricació d'artefactes explosius i incendiaris clarament atribuïbles al sospitós, de 29 anys. Les empremtes trobades a diferents objectes corresponen a l'ADN de l'acusat.

L'arrestat és una persona propera al moviment islamòfob Patriotes contra la Islamització d'Occident (Pegida). El sospitós, Nino K., va ser vist en un míting de Pegida a l'estiu arremetent en una carta oberta contra la cancellera, Angela Merkel.

Els atemptats, que van ser comesos amb menys de mitja hora de diferència a la nit del 26 de setembre a la capital de l'estat federat de Saxònia, van causar commoció a tot el país.