El magistrat d'instrucció 1 de La Seu d'Urgell que investiga el cas Nadia Nerea Blanco ha sol·licitat al Registre Civil de Palma el certificat original on consta el naixement de la menor. Fonts judicials han explicat a l'ACN que hi ha "dubtes" sobre la paternitat de Fernanado Blanco i Marga Garau arran de la declaració de Blanco. Segons ha pogut saber l'ACN Blanco en un moment de la declaració va dir "com si fos la meva filla".

En aquest sentit el jutge també demana testimoni del qüestionari per a la declaració del naixement i de l'informe del facultatiu que va assistir al naixement. D'aquesta manera s'evidencia els dubtes de la magistratura en relació a la paternitat de Nadia Nerea. Fonts properes al cas han explicat a l'agència que el magistrat ha demanat a més a l'Oficina de recuperació i gestió d'actius que investigui el patrimoni de la família Blanco-Garau perquè no queden justificades les despeses econòmiques de la família.

Segons informa el TSJC el jutge també demana informació al centre escolar on anava la menor sobre les faltes d'assistència d'aquesta i per això cita a declarar a dos dels mestres del centre Miret i Sans d'Organyà on assitia la menor.

El magistrat, a més, oficia al metge forense perquè informi sobre l'estat de salut de la nena en virtut de la informació aportada, donant a les parts un termini improrrogable d'una setmana perquè entreguin allò que considerin oportú.Com a darrera diligència demana la relació d'allotjaments a França dels dos investigats en els darrers 5 anys. Fonts consultades per l'ACN han manifestat que no es va trobar cap justificant de despeses d'allotjament a França i que en la seva declaració Blanco va afirmar que "pagava tot en efectiu".