n La Policia Nacional centra la investigació sobre l'assassinat de María del Carmen Martínez, vídua de l'expresident de la CAM Vicente Sala, en els negocis familiars i en el seu entorn. Els agents van prendre declaració durant hores en qualitat de testimonis a familiars, amics i treballadors per intentar esclarir el mòbil del crim i establir si la dona tenia algun enemic o habia rebut alguna amenaça. Vicente Sala Martínez, primogènit de la dona assassinada i de l'expresident de la CAM, va comparèixer el cap de setmana durant prop de cinc hores acompanyat d'un advocat. també van declarar davant la Policia les filles de la dona morta i una germana d'aquesta, mentre que en els propers dies ho faran els gendres.

Després de descartar el mòbil del robatori, les investigacions apunten cap a una motivació econòmica que hauria desembocat en la contractació d'un sicari perquè portés a terme un assassinat per encàrrec, tot i que els agents encara no tanquen la porta a altres opcions i mantenen diverses vies obertes sobre aquest succés.

Des de disabte els agents estan prenent declaració en seu policial a fills, altres familiars i treballadors en qualitat de testimonis, en uns interrogatoris que està previst que continuïn en els propers dies donada la complexitat i nombroses incògnites que presenta aquest crim registrat divendres a la nit a Alacant, portat a terme per un professional que podria estar ja fora d'Espanya. Algú li va disparar a María del Carmen dos trets al cap en un assassinat per encàrrec realitzat per un sicari que podria ser de l'estranger i pel qual encara no hi ha detinguts.

La Policia intenta fer avançar les investigacions i aconseguir pistes sobre el mòbil d'aquest tràgic succés que ha commocionat Alacant, en tractar-se d'una família molt coneguda, lligada a l'alta societat de la demarcació i amb negocis a Espanya i l'estranger.

Visionat de les imatges

El concessionari on es va produir el crim va romandre ahir tancat i el lloc on la dona va ser assassinada continuava precintat. La Policia Nacional va realitzar dissabte una inspecció de l'entorn del concessionari, així com inspecciona les gravacions de les càmeres de seguretat, tot i que el lloc exacte on es va produir el crim és l'únic de l'establiment no controlat per les càmeres.