El diputat britànic laborista i exsecretari d'Estat per Assumptes d'Europa i Àsia, Chris Bryant, va acusar el president de Rússia, Vladimir Putin, de «posar diners» per manipular el resultat del referèndum del Brexit a favor de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE). En un esmorzar amb periodistes organitzat per la Fundació Internacional Olof Palme a Barcelona, Bryant va lamentar que l'opció del Brexi vencés en el plebiscit i va criticar que la primera ministra britànica, Theresa Maig, «no tingui cap pla» per gestionar la sortida del país de la UE

En relació amb la investigació de la CIA als Estats units, que va concloure que Rússia va intervenir en les passades eleccions a la Casa Blanca per ajudar a guanyar el candidat republicà, Donald Trump, Bryant es va mostrar convençut que «va passar el mateix amb el Brexit». «Estic segur que si Putin va intentar manipular les eleccions dels Estats Units, també va posar diners per manipular el referèndum del Brexit», va dir.

Bryant, que el 2009 s'encarregava d'assumptes relacionats amb Rússia al ministeri d'Afers Estrangers britànic, va explicar que els russos «perceben l'existència de l'OTAN com un perill per a ells» i «adopten una política de guerra» contra els seus membres.

En la mateixa trobada, Bryant va avisar que la sortida del Regne Unit de la UE tindrà conseqüències negatives per a Espanya com «la baixada d'un 20% del turisme britànic». També va vaticinar que el Regne Unit «va en camí» de convertir-se en un país «molt dretà», en referència a les bones expectatives electorals del Partit Conservador i del Partit per la Independència del Regne Unit (UKIP) i va descartar un nou referèndum sobiranista a Escòcia.