Un home de 64 anys d´edat va morir aquest dilluns a Enguera (Canal de Navarrés) després que el seu cotxe fos arrossegat pel corrent d´una rambla, segons que han confirmat fonts del Centre de Coordinació d´Emergències del País Valencià. El cos de la víctima va ser trobat a 200 metres del seu vehicle. Amb aquesta ja són quatre les víctimes a causa del temporal de pluja i vent que ha afectat el territori des de divendres. Aquest mateix dimarts s´ha conegut la mort d´un altre home, de 58 anys d´edat, ha mort a Xàtiva (Costera) després que dilluns va ser rescatat de la cova on vivia, inundada a causa del temporal de pluges. Segons que han informat fonts del Centre d´Informació i Coordinació d´Urgències (CICU) valencià, l´home va ser rescatat al migdia d´una cova en la pujada del Castell amb ajut de la policia local de Xàtiva.

Després de ser assistit per una unitat de suport vital bàsic a causa d´un traumatisme cranioencefàlic i hipotèrmia va traslladat a l´hospital Lluís Alcanyís de la ciutat, on ha mort, segons que han confirmat les mateixes fonts.

Dissabte, un home de 76 anys va morir a Finestrat (Marina Baixa) arrossegat per un barranc quan intentava agafar el seu cotxe, aparcat en una rambla. El mateix dissabte, un altre home, de 30 anys, va morir en bolcar el seu vehicle en una sèquia d´un camí rural a Castelló de la Plana.