El segon premi de la Loteria de Nadal ha estat per al 04536 i ha estat molt repartit a Catalunya. Pel que fa a les comarques gironines, s'han venut dos dècims a Vilobí d'Onyar i un a Olot, Portbou i Platja d'Aro.

A la resta de Catalunya s'ha venut una sèrie a l'administració del carrer Balmes, número 278, de Barcelona i una altra a l'administració del carrer Barcelona, número 57, de Salou, i a més el segon premi ha esquitxat dècims en 18 municipis, a més de la capital catalana: 5 dècims a Calafell -a l'administració del carrer Mar, 48- , tres dècims a Barcelona, dos més a Vic -a les administracions del carrer Virrei Avilés, 23, i Rambla del Passeig, 33- i un dècim a Abrera, Castelldefels, Esplugues, Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Lleida, Deltebre, Falset i Vinyols i els Arcs.

El segon premi, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie, ha sortit poc després d'un quart de dotze del migdia. A l'Estat també ha tocat a Granada i Madrid, entre altre poblacions.

El número ha estat cantat a les 11.21 hores en el primer filferro de la sisena taula.

A Vilobí, toca el segon premi

A Vilobí d'Onyar ha tocat el 2n premi amb el número 04536 venut a l'Estanc de Ca la Montse. Es desconeix el nombre d'agraciats amb el premi perqué ha sigut venut per terminal.

De moment, sembla que tenen confirmats haver venut 2 números.

La Montserrat Daunis, la propietària de l'estanc, recorda haver venut un dels dècims a un client nascut el 1936 perquè precisament li va demanar que acabés amb aquesta xifra.

L'establiment està tocat per la sort, l'any passat ja van repartir un cinquè premi amb el 00.943 durant la Grossa i el passat 13 d'octubre van repartir un segon premi de la Loteria Nacional dels dijous amb el 35.264.

Portbou i Olot

A Portbou, a la floristeria 'La Granota', s'han lliurat 125.000 a través d'un terminal i és "la primera vegada que ha tocat un premi a la zona", ha assegurat l'encarregat, Xavier Grande, i al barri de Sant Roc d'Olot també s'ha venut un dècim del segon premi a l'estanc del carrer de Rocamora número 3, ha explicat el propietari, Josep Soy, un establiment que va lliurar el cinquè premi l'any 2014.