La policia ha detingut un home que ha protagonitzat un violent succés al supermercat Mercadona de l'Avinguda Otero Pedrayo, al barri d'As Lagoas, a l'interior del qual ha disparat diversos trets. Fonts oficials asseguren que no hi ha ferits. Pel que sembla, l'individu ha entrat a l'establiment i ha arribat a realitzar diversos trets d'escopeta.

La comissaria d'Ourense ha informat que l'home està arrestat com a suposat autor dels delictes de robatori amb violència, atemptat contra l'autoritat, homicidi dolós en grau de temptativa, danys i tinença il·lícita d'armes. La companyia Mercadona ha rebutjat considerar com un atracament aquest succés.

Carlos Pérez, un agent de 38 anys que estava fora de servei, passava pel carrer en aquell moment. Ha vist l'assalt i ha fet una crida al lladre perquè deposés les armes i es lliurés. No obstant això, aquest li ha respost amb un tir que ha impactat contra el vidre blindat de l'establiment, sense provocar ferits. L'operatiu policial ha causat gran expectació a la zona. El carrer ha estat acordonat durant la intervenció. La policia estava preparada per haver d'intervenir en cas de tiroteig.

Una portaveu de la comissaria d'Ourense ha apuntat que el detingut, bilbaí de 35 anys, portava gasolina i pólvora. En tot cas, els primers indicis apunten que aquest subjecte podria patir un desequilibri mental.

Des de Mercadona han incidit en aquesta última idea. "Ha fet un tret a la vidriera, al celler, s'ha posat a menjar un plàtan i a fumar una cigarreta i després s'ha tirat a terra", han resumit fonts oficials de la companyia.