La rebel·lió de 52 diputats laboristes que es van negar a votar a favor del Brexit ha reobert una crisi en el primer partit de l'oposició al Regne Unit i ha obligat el seu líder, Jeremy Corbyn, a desmentir que tingui intenció d'abandonar la direcció de la formació. Corbyn va negar que el partit es dirigeixi cap al «desastre», tot i que es debat entre el pragmatisme de donar suport a la sortida de la Unió Europea (UE) i una estratègia més crítica contra el Govern conservador.

El líder laborista va titllar de «notícies falses» les especulacions sobre la seva possible dimissió que van sorgir després que el seu grup tornés a evidenciar una important divisió a la Cambra dels Comuns, que dimecres va aprovar per 494 vots a favor i 122 en contra la llei que permetrà iniciar la ruptura amb Brussel·les.

El líder del Partit Laborista va anunciar una reorganització del seu gabinet a l'ombra, després de la dimissió del seu portaveu de Negocis, Energia i Estratègia Industrial, Clive Lewis, que es va negar a votar a favor del Brexit.