Mariano Rajoy i François Hollande van fer una clara defensa del projecte d'integració europea, davant el qual el president francès va avalar que pugui haver-hi una Europa de diverses velocitats amb Espanya, França, Alemanya i Itàlia al capdavant. El cap del Govern i el president gal van encapçalar a Màlaga la XXV cimera bilateral, en la qual, com és habitual es van subscriure diversos acords, entre ells un en matèria antiterrorista pel qual Espanya rebrà de França objectes i documents confiscats a ETA des de 1999 en casos instruïts pel Tribunal de Gran Instància de París i que han estat jutjats de forma definitiva.

El president francès, que va assistir a la seva última cimera bilateral amb Espanya abans de ser rellevat al maig després de les eleccions presidencials al seu país, va destacar els reptes que té Europa i va dir que per garantir un continent pròsper caldrà que els països que vulguin més integració i «vagin més enllà i més ràpid» puguin fer-ho.

«Estem més units que mai, volem més integració que mai i vivim a la regió del món amb el nivell de vida més alt», va proclamar Rajoy, que va defensar seguir apostant amb claredat per l'actual mercat únic.