Un menor de 12 anys d'edat ha mort a primera hora d'aquesta tarda després de precipitar-se des d'un sisè pis d'un edifici del Parc de A Perillana, a Ponteareas. Fonts oficials han apuntat que es va precipitar des de l'habitatge familiar.

L'alerta es va rebre al voltant de les 15.20 hores i fins al punt, entre altres mitjans d'emergència, es van mobilitzar agents de la Guàrdia Civil, així com de la Polícía Local del municipi de Pontevedra, que investiguen les circumstàncies del succés.

Els serveis sanitaris del 061 es van traslladar fins al lloc dels fets. Els metges van haver d'atendre la mare del menor per un atac d'ansietat.

El TSXG ha informat aquesta tarda que el jutjat d'instrucció número 2 de Ponteareas, en funcions de guàrdia, s'ha fet càrrec del cas. La comitiva judicial s'ha desplaçat al lloc del succés per autoritzar l'aixecament del cadàver. Pels indicis recollits fins al moment, la hipòtesi amb què es treballa és que en la mort no ha tingut intervenció cap altra persona. El nen era alumne de l'IES Val do Tea. Jugava a futbol en la SD Ponteareas.