La Policia Nacional està investigant si un home que va resultar ferit de gravetat per una mossegada de serp cascavell originària del desert d'Arizona era el propietari de l'animal -que és il·legal de tenir-, malgrat que aquest va assegurar que se l'havia trobat en un parc del districte madrileny de Tetuan.

L'home va acudir dissabte a l'hospital de La Paz relatant que l'havia mossegat una serp cascavell en un parc i demanava un antídot específic per fer front al seu verí que al centre sanitari no tenien atès que no és una espècie pròpia de l'hàbitat madrileny.

«Segons la seva versió, ell estava passejant pel parc, va veure una serp i va anar a retirar-la perquè no li fes res als nens. Li va aixafar el cap amb una cama», va manifestar la metgessa d'urgències de La Paz Ana Martínez, que va afegir que l'actitud del pacient va ser «molt bel·ligerant» des del primer moment.

Inicialment, des de l'hospital se li va administrar el sèrum que tenien contra les picades de les espècies europees però es va iniciar una investigació per analitzar «quin tipus de serp podia ser» davant la insistència del pacient que es tractava d'una cascavell. Quan es va comprovar que era cert, l'hospital va demanar col·laboració al zoològic Faunia.