Una desena d'esquiadors s'han vist arrossegats aquest dimarts al matí per una allau a l'estació de Tignes, als Alps francesos, però afortunadament tot ha quedat en un ensurt ja que, segons el cos policial de la Gendarmeria, no hi ha hagut cap víctima.

L'accident ha tingut lloc cap a les 10.10 h del matí en una de les pistes de l'estació, anomenada Carlie i de color blau. Era l'únia pista oberta en aquell moment. L'allau ha arrossegat, segons l'emissora France Info, una desena de persones.

Ràpidament s'han mobilitzat una quarantena d'agents d'alta muntanya de la Gendarmeria de Bourg Saint Maurice, que han rebut el reforç d'altres gendarmes procedents de la propera Courchevel. «No hi ha hagut víctimes», ha subratllat a Efe una portaveu de la prefectura.

Abans de l'obertura de l'estació, els treballadors havien provocat nombroses allaus amb explosions per fer disminuir el risc, donat la gruixuda capa de neu que s'ha acumulat els últims dies.

Quatre morts en una allau a la mateixa zona fa pocs dies

El passat 13 de febrer, pels voltants de la mateixa estació de Tignes es van registrar una allau fora de pista, que va acabar amb la vida de quatre esquiadors.

Els quatre morts, que caminaven a peu quan van ser arrossegats per l'allau, van ser un pare de família de 48 anys, el seu fill de 15, el germanastre d'aquest últim, de 19, i el monitor que els acompanyava, de 59, tots ells de nacionalitat francesa