Un excunyat de Pascal Troadec, el pare de la família francesa que va desaparèixer sense deixar rastre el passat 16 de febrer, va confessar ser l'autor del quàdruple assassinat, va informar el fiscal de Nantes (nord-oest del país). L'homicida confés i la seva exparella, la germana de Troadec, van ser detinguts diumenge a Brest, a l'extrem occidental de Bretanya.

Durant l'interrogatori a la Gendarmeria d'aquesta localitat, l'excunyat va afirmar haver comès els assassinats a causa d'unes diferències en el repartiment d'una herència, van assenyalar els mitjans francesos, que s'han bolcat en la cobertura d'un succés que ha mantingut en tensió el país. La policia busca ara els cossos a una desena de quilòmetres de Brest.

Els dos sospitosos ja havien estat interrogats el passat dia 25, després que la policia hagués trobat a l'habitatge familiar dels Troadec a Orvault, als afores de Nantes, abundants restes de sang dels dos pares, Pascal i Brigitte, i del fill, Sébastien (21 anys). No es va trobar sang de la filla, Charlotte (18 anys).

Els investigadors van trobar restes d'ADN de l'excunyat al domicili familiar dels Troadec i al cotxe del fill, que va ser localitzat a prop del port de Saint Nazaire, a uns quilòmetres de l'habitatge de la família.

El presumpte assassí, que va ser presentat davant la justícia per a la seva imputació, havia assegurat en el primer interrogatori que no tenia cap tipus de relació amb la família, a la qual no veia des de fa anys.