El regidor de Costa del Sol Sí Puede (CSSP) a Mijas i membre de Podem, Francisco Martínez, va denunciar l'oferiment d'un lloc de treball per part del PP a canvi de donar suport a una moció de censura a l'Ajuntament del municipi, on governa Ciutadans amb el PSOE. Martínez, que va convocar per a avui una roda de premsa per explicar la reunió mantinguda amb els edils del PP de Mijas Ángel Nozal i Santiago Martínez, va assegurar que en la trobada es va demanar la seva col·laboració per a una moció de censura contra l'actual alcalde, Juan Carlos Maldonado (C's), a canvi d'un «lloc de treball».

«Es tracta d'un cas gravíssim en què s'ha intentat fer xantatge a un càrrec públic per assaltar l'alcaldia del municipi», va assenyalar, i va afegir que el PP, i en concret Nozal, «ha sobrepassat els límits de la legalitat», motiu pel qual ha decidit posar-ho en coneixement de la Fiscalia.

Maldonado va mostrar el seu rebuig a aquestes pràctiques a la vida política i va afegir que Mijas «és un poble que vol que els seus polítics estiguin a l'alçada de les circumstàncies». Aquest assumpte ha arribat al líder de la formació taronja, Albert Rivera, que va comentar a Twitter: «El PP intentant comprar el regidor de Podem per governar junts i treure-li l'alcaldia a Ciutadans a Mijas».

Per la seva banda, el PP va negar que Nozal hagi negociat cap moció de censura amb el regidor Francisco Martínez, i «molt menys a canvi de cap feina enlloc».