El líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, va supervisar una prova a terra d'un motor per a coets i va afirmar que obre «una nova era» a la tecnologia del seu país. En plena escalada de la tensió a la península de Corea, Kim Jong-un va visitar la base de Sohae (nord-oest) per comprovar el rendiment de l'última tecnologia desenvolupada per l'Acadèmia Nacional de la Ciència de Defensa.

El líder nord-coreà va dir que l'èxit de la prova «marca un esdeveniment de significat històric» i va declarar «una nova era per a la indústria Juche de coets», tot destacant que els avenços tecnològics de Corea del Nord redueixen la seva dependència d'altres països. Així mateix, Kim Jong-un va vaticinar que el món «contemplarà aviat el significat de la victòria aconseguida avui».

En un altre ordre de coses, el president nord-americà, Donald Trump, estudia designar l'advocat George Conway, marit d'una de les seves assessores més properes, Kellyanne Conway, per dirigir la divisió civil del Departament de Justícia. Si es confirma la seva designació, que després ha de ser aprovada pel Senat, George Conway encapçalarà una branca decisiva del Departament de Justícia, que compta amb uns 1.000 advocats al servei del Govern.

Per altra banda, un home va ser detingut als voltants de la Casa Blanca quan conduïa el seu vehicle, en què va afirmar que hi havia un explosiu. Els agents del servei secret nord-americà van immobilitzar el vehicle, que va ser escorcollat, encara que de moment es desconeix si hi havia algun artefacte explosiu a l'interior.