Miguel López, sospitós de l'assassinat de la seva sogra, María del Carmen Martínez, vídua de l'expresident de l'extinta CAM Vicente Sala, va abandonar la presó de Fontcalent d'Alacant en haver dipositat a primera hora del matí la fiança de 150.000 euros en efectiu fixada pel jutge per a l'obtenció de la llibertat. El presumpte assassí, que ha estat els últims 40 dies en un mòdul de respecte, va sortir del centre penitenciari cap a les set de la tarda en un vehicle conduït pel seu advocat, José Antonio García Sánchez, acompanyat d'un familiar i un amic.

El lletrat va assegurar que l'excarceració del seu client «obre una gran possibilitat de defensa» i va afegir que treballarà a partir d'ara per «demostrar la seva innocència». «Miguel està al carrer, que és on havia d'estar», va afegir García Sánchez, després d'advertir que López aniria directament a casa i que no faria declaracions.

Segons l'advocat, el sospitós havia rebut al migdia la notícia de la seva llibertat amb «els nervis i les emocions a flor de pell». López haurà de lliurar el seu passaport abans de 24 hores al jutjat d'Instrucció 7 d'Alacant, responsable de les diligències, el titular del qual li ha prohibit sortir del territori espanyol.