El president de l'Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, va rebutjar per problemes d'agenda la invitació del president de l'Eurocambra, Antonio Tajani, per debatre amb els eurodiputats la situació del tercer rescat a Grècia en el ple de la setmana vinent, però va assegurar que ho farà en el futur. En aquesta compareixença també havia de donar explicacions sobre les seves declaracions en què va suggerir que els països del sud de l'eurozona havien malbaratat diners en «copes i dones».

«Desafortunadament, com ja van explicar les meves portaveus la setmana passada, no estic disponible en aquesta data», va argumentar Dijsselbloem en una carta enviada a Tajani en referència a dimarts que ve, 4 d'abril, jornada a la qual estava convidat a comparèixer davant l'Eurocambra. El també ministre de Finances holandès va respondre així a la missiva que li havia enviat el president de l'Eurocambra dimecres passat convidant-lo a participar en el debat.

Dijsselbloem va insistir que segueix «compromès a continuar la discussió sobre el tema amb el Parlament Europeu» i que «estaria disponible per participar en un futur ple», així com va instar a trobar una data convenient. En aquest sentit, va suggerir que aquesta trobada tingui lloc un cop s'hagi completat la segona revisió del rescat a Grècia. El president de l'Eurogrup va recordar a més que fa només deu dies, el 21 de març, va discutir sobre el tema amb els eurodiputats de la comissió d'Economia de l'Eurocambra.