La policia russa va desactivar un artefacte explosiu en un apartament de Sant Petersburg on vivien els presumptes còmplices del terrorista suïcida que dilluns passat va matar amb una bomba catorze persones al metro d'aquesta ciutat. El Comitè d'Instrucció (CI) de Rússia, l'autoritat que investiga l'atemptat, va informar de la detenció de sis persones que van tenir contactes amb Akbarzhon Dzhalílov, el presumpte autor de l'atemptat, oriünd de la república centreasiàtica del Kirguizistan però nacionalitzat rus.

Una font policial va aclarir que la bomba que es va trobar al seu habitatge és similar a la usada en l'atemptat de dilluns passat. Alhora, dues persones més avan ser arrestades a Moscou.

Paral·lelament, la policia va tancar una estació de metro de Sant Petersburg després requisar a un home una vella granada que portava en una bossa. La inspecció per raigs X de les pertinences d'un passatger va revelar un objecte que semblava una granada.

Per altra banda, desenes de milers de russos es van reunir davant de les muralles del Kremlin per dir no al terrorisme i solidaritzar-se amb les víctimes de l'atemptat suïcida contra el metro de Sant Petersburg. «Sant Petersburg, estem amb tu», va ser el lema de la multitudinària manifestació organitzada al final de la jornada laboral a Moscou. Els moscovites, habitualment enfrontats als habitants de l'antiga capital tsarista per una acèrrima rivalitat, van acudir en massa a l'acte amb banderes russes.