L'oposició veneçolana, reunida a la Mesa de la Unitat Democràtica (MUD), va informar que un jove va ser assassinat dilluns durant una manifestació a l'estat de Carabobo, situat al centre del país caribeny. Daniel Queliz, de 19 anys, que estava protestant a Miguel Peña, va morir en rebre un tret, segons va escriure en el seu compte de la xarxa social Twitter el diputat opositor Marcos Bozo, oriünd d'aquest estat, que va afegir: «Davant la seva memòria, major lluita».

Paral·lelament, el director de l'ONG Foro Penal Venezolano, Alfredo Romero, va assegurar que durant les protestes opositores dels últims dies han estat arrestades 281 persones de les quals 134 es mantenen detingudes. Romero va assenyalar que 28 de les 29 persones arrestades dilluns a Caracas continuaven ahir recloses als calabossos del Cos d'Investigacions Científiques, Penals i Criminalístiques (Cicpc), al centre de la capital veneçolana.

Per altra banda, els advocats de l'excandidat presidencial veneçolà Henrique Capriles van informar que demanaran mesures cautelars per «suspendre» la inhabilitació de 15 anys que la setmana passada li va imposar la Contraloria General de Veneçuela a l'opositor, el que li impedeix exercir «funcions públiques». «Estem analitzant les diferents estratègies», va explicar Rafael Chavero, un dels advocats del governador veneçolà. El lletrat va explicar que, contra la decisió de la Contraloria es pot exercir un recurs davant la mateixa instància.