Desenes de persones van llançar objectes i van escridassar el president veneçolà, Nicolás Maduro, quan aquest concloïa una desfilada militar a la comunitat de San Félix, de l'estat de Bolívar, al sud-oest del país caribeny, fet pel qual va ser tret ràpidament del lloc mentre 5 persones eren arrestades. El president saludava els assistents des d'un jeep militar, després de concloure la desfilada, quan algunes persones del públic van començar a llançar objectes contra el primer mandatari, segons les imatges de la cadena obligatòria de ràdio i televisió, que va transmetre l'acte i que va interrompre l'emissió quan va començar l'atac.

A les imatges es podia veure com l'equip de seguretat presidencial envolta de seguida el mandatari per cobrir-lo d'una possible agressió. A internet es van difondre altres vídeos que mostren alguns instants del que va passar després que el senyal de l'esdeveniment fos abruptament interromput, i es poden escoltar insults al mandatari.

Els opositors van reaccionar a les xarxa social Twitter, entre ells el president del Parlament veneçolà, Julio Borges, i el també diputat opositor Henry Ramos Allup. «La rebuda que li ha fet el poble de San Félix a Maduro i a les glorioses Forces Armades ha deixat pàl·lid l'homenatge que li van fer a Villa Rosa»·, va dir Ramos referint-se amb això últim a un esdeveniment similar ocorregut fa poc més de sis mesos a la comunitat de Villa Rosa, on el dirigent va ser esbroncat.